PUBLICITATE

Sursa :: NRedmond from Getty Images Signature

Supă de roșii din roșii proaspete

O supă gustoasă și răcoritoare, care este prânzul proaspăt perfect. Roșiile proaspete, baza acestei supe, oferă un gust excelent și inconfundabil.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg roșii proaspete Adăugat la
  • 1 bucată ceapă mare Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură zahăr Adăugat la
  • 1 bucată frunză de dafin Adăugat la
  • 12 linguri piper negru măcinat Adăugat la
  • 2 linguri sare Adăugat la
  • 1 l supă de legume Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Clătim roșiile, le tăiem în sferturi și îndepărtăm miezul. Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.

2. Pasul

Încălzim uleiul de măsline în tigaie. Adăugăm ceapa și usturoiul și le prăjim până când încep să-și schimbe culoarea.

3. Pasul

Adăugăm roșii, zahăr, foi de dafin, sare și piper negru. Amestecăm până când roșiile se descompun și eliberează suc.

4. Pasul

Umplem cu supă de legume. Dacă nu avem supă pregătită, putem folosi și apă.

5. Pasul

Fierbem supa până se înmoaie, aproximativ 30 de minute la foc moderat.

6. Pasul

Îndepărtăm frunza de dafin și mixăm supa cu un mixer de imersie până devine netedă.

7. Pasul

Putem servi supa singură sau decorată cu legume, ierburi sau crutoane.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou