PUBLICITATE
Sursa :: georgedolgikh from Canva
Supă de sparanghel cu smântână
O delicioasă supă de sparanghel cu smântână pe care o puteți pregăti ușor și repede.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g Sparanghel
- 200 ml cremă de gătit
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 1 lingură sare și piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați mai întâi sparanghelul și tăiați-l în bucăți mai mici. Curățați și tăiați ceapa și usturoiul.
2. Pasul
Încălziți uleiul în tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți-le până când ceapa devine sticloasă. Apoi adăugați sparanghelul tăiat și prăjiți-l împreună cu ceapa și usturoiul timp de 5 minute.
3. Pasul
Adăugați în tigaie 1 l de apă, sare și piper cu sparanghel. Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ 15 minute.
4. Pasul
După 15 minute, adăugați smântână pentru gătit în supă și amestecați bine. Lăsați să fiarbă puțin mai mult.
5. Pasul
Supa terminată se mixează cu mixerul submersibil până la o consistență netedă.