PUBLICITATE

Sursa :: wmaster890 from Getty Images

Supă de sparanghel cu smântână

Supă gustoasă de sparanghel cu smântână, pe care o puteți găti într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Sparanghel Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 50 g Unt Adăugat la
  • 1 l Bulion de legume Adăugat la
  • Sare, piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 250 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • nucșoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se curăță sparanghelul și se taie în bucăți mai mici. Se curăță și se taie mărunt ceapa și usturoiul. Nu uitați că atunci când tăiați ceapa, încercați să nu tăiați partea de rădăcină a cepei, pentru ca aceasta să nu se rupă în bucăți.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie, se adaugă ceapa și usturoiul și se prăjesc până devin aurii.

3. Pasul

Adăugați sparanghelul și mai fierbeți puțin. Din experiența mea vă pot spune că fierberea sparanghelului face ca această supă să fie și mai bună.

4. Pasul

Se toarnă bulionul, se asezonează cu sare și piper și se fierbe aproximativ 20 de minute.

5. Pasul

Se mixează supa, se adaugă smântâna, se adaugă nucșoară după gust și se lasă să mai fiarbă puțin.

6. Pasul

Înainte de servire, se ornează supa cu o bucată de sparanghel fiert.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou