PUBLICITATE

Sursa :: atlasstudio from Canva

Supă de urzici

Supa de urzici este una dintre cele mai sănătoase, dar și cele mai simple mâncăruri din lume.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 300 g Frunze tinere de urzică Adăugat la
  • 1 buc ceapă mare Adăugat la
  • 2 dinți Usturoi Adăugat la
  • 1 morcov Adăugat la
  • 1 Pătrunjel Adăugat la
  • 112 litri Bulion de legume sau de carne Adăugat la
  • 2 linguri Ulei Adăugat la
  • 2 linguri Unt Adăugat la
  • Sare, piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Înainte de a începe, nu uitați să pregătiți urzica în mod corespunzător - trebuie să fie bine clătită și apoi scaldată cu apă clocotită pentru a scăpa de efectul de arsură. Folosiți mănuși pentru a nu vă arde.

2. Pasul

Într-o oală mare, se încinge uleiul și se adaugă ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se prăjește până se înmoaie.

3. Pasul

Adăugați morcovii și pătrunjelul tocat și mai prăjiți câteva minute. Acest lucru va spori cu siguranță aroma supei.

4. Pasul

Acum adăugați urzica. Fierbeți la foc mic acoperit până se înmoaie.

5. Pasul

Se toarnă bulionul peste tot, se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 15 minute.

6. Pasul

La final, se adaugă untul pentru a da savoare și se mixează supa până la omogenizare. Se asezonează cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou