PUBLICITATE

Sursa :: FB: Sałatki na każdą okazję

Supă Krupnik rețeta bunicii

Rețeta pentru o supă gustoasă Krupnik a bunicii, ideală pentru prânzul de weekend.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 700 g Carne de pasăre Adăugat la
  • 2 buc morcovi Adăugat la
  • 1 buc ceapă Adăugat la
  • 80 g De mei de orz Adăugat la
  • 4 buc Cartofi Adăugat la
  • 2 buc foi de dafin Adăugat la
  • 5 buc Bucăți de piper Adăugat la
  • 2 buc Seminte de chimion Adăugat la
  • Fir de patrunjel Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălați carnea. Puneți-o în oală, turnați 2 litri de apă și începeți să fierbeți.

2. Pasul

Eliminați sedimentul, reduceți focul și adăugați cuișoare, frunze de dafin, boabe de piper și ceapă.

3. Pasul

Gătește totul împreună timp de 60 de minute.

4. Pasul

După acest timp, adăugați morcovii, pătrunjelul și cartofii tăiați cubulețe.

5. Pasul

Clătiți grâul de orz de câteva ori cu apă rece.

6. Pasul

Carnea se scoate din oala și se separă de oase, apoi se adaugă la supă.

7. Pasul

Adăugați grâu de orz și gătiți supa timp de 25 de minute. La sfârșit, adăugați pătrunjel tocat.

8. Pasul

Asezonează supa cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou