PUBLICITATE
Sursa :: FB: Sałatki na każdą okazję
Supă Krupnik rețeta bunicii
Rețeta pentru o supă gustoasă Krupnik a bunicii, ideală pentru prânzul de weekend.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 700 g Carne de pasăre
- 2 buc morcovi
- 1 buc ceapă
- 80 g De mei de orz
- 4 buc Cartofi
- 2 buc foi de dafin
- 5 buc Bucăți de piper
- 2 buc Seminte de chimion
- Fir de patrunjel
- sare
- piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Spălați carnea. Puneți-o în oală, turnați 2 litri de apă și începeți să fierbeți.
2. Pasul
Eliminați sedimentul, reduceți focul și adăugați cuișoare, frunze de dafin, boabe de piper și ceapă.
3. Pasul
Gătește totul împreună timp de 60 de minute.
4. Pasul
După acest timp, adăugați morcovii, pătrunjelul și cartofii tăiați cubulețe.
5. Pasul
Clătiți grâul de orz de câteva ori cu apă rece.
6. Pasul
Carnea se scoate din oala și se separă de oase, apoi se adaugă la supă.
7. Pasul
Adăugați grâu de orz și gătiți supa timp de 25 de minute. La sfârșit, adăugați pătrunjel tocat.
8. Pasul
Asezonează supa cu sare și piper.