Sursa :: CCat82 from Getty Images
Supă mexicană cu carne și tacos
Delicioasă, sățioasă și plină de savoare, supa mexicană cu carne și tacos este un preparat pe care l-am făcut de multe ori pentru familia și prietenii mei. A devenit cu siguranță una dintre mâncărurile noastre preferate pentru zilele mai reci.
Ingrediente
- 500 g Carne tocată
- 1 buc ceapă mare
- 3 dinți Usturoi
- 2 Ardei
- 1 poate Porumb
- 1 poate Fasole roșie
- 2 linguri Condimente pentru tacos
- 1 linguriță Ardei iute
- 1 linguriță Chimen
- 2 ochelari Bulion de legume
- 1 poate Roșii tăiate în felii
- 1 Pachet Tacos
- sare și piper după gust
Ultimele broșuri
Procedura
Începem prin a toca mărunt ceapa și usturoiul, iar ardeii în cubulețe. Legumele tocate fin degajă mai multă aromă, ceea ce adaugă savoare supei.
Se prăjește carnea tocată cu ceapa și usturoiul într-o tigaie. Este o idee bună să asezonați bine carnea deja în această etapă cu sare și piper, acest lucru va spori gustul mâncării.
După aproximativ 5 minute, adăugați ardeii tăiați mărunt, amestecați cu grijă.
Apoi se adaugă porumbul și fasolea scursă. În această etapă turnăm bulionul și adăugăm conserva de roșii. Acesta este momentul perfect pentru a adăuga condimentele - condimente pentru taco, paprika și chimen.
Se fierbe totul la foc mediu timp de aproximativ 30-40 de minute. Supa ar trebui să se îngroașe după acest timp.
Între timp, desfaceți tacos. Acestea pot fi fie bucăți mici, fie mai mari, după cum doriți.
Când supa este gata, se adaugă tacos și se gătește încă 5 minute.