PUBLICITATE

Sursa :: Kurt-Erik Goehner from Getty Images

Tăieței chinezești cu pui și legume

Rețetă pentru tăiței chinezești cu pui și legume, pe care o puteți pregăti într-o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 g pui Adăugat la
  • 200 g Tăieței chinezești Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 1 bucată Ardei Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • mazăre Adăugat la
  • Sos de soia Adăugat la
  • Ulei de gătit Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti toate ingredientele - tăiați carnea în fâșii subțiri și legumele în fâșii subțiri.

2. Pasul

Pregătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

3. Pasul

Se încălzește uleiul într-o tigaie, se adaugă ceapa și usturoiul și se prăjește până când devine auriu. Apoi adăugați puiul și prăjiți-l până când este complet fiert.

4. Pasul

Când carnea este gătită, se adaugă legumele tocate și se continuă să se rumenească. Lăsați legumele să stea puțin pentru a-și păstra crocantul.

5. Pasul

La final, se adaugă tăițeii fierți și se asezonează cu sos de soia, sare, piper după gust.

6. Pasul

Se amestecă totul și se lasă să se încălzească în tigaie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou