PUBLICITATE

Sursa :: FB: Boží recepty

Tăieței de pui cu sos de stridii

Rețeta de tăiței de pui cu sos de stridii este una dintre preferatele mele. Îmi place în mod deosebit amestecul de arome - salinitatea sosului de stridii se potrivește perfect cu legumele proaspete și cu puiul.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Piept de pui Adăugat la
  • 1 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Linguri Sosuri de soia Adăugat la
  • 2 Linguri Sosuri de stridii Adăugat la
  • 2 Linguri Ulei vegetal Adăugat la
  • 2 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată Ardei Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • Sare și piper pentru asezonare Adăugat la
  • 1 Linguri Semințe de susan pentru garnitură Adăugat la
  • 200 g Orez Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a tăia puiul în tăiței și condimentați cu sare și piper după gust. Apoi, într-o oală cu puțin ulei, se prăjesc la foc mediu. Aveți grijă ca carnea să nu rămână crudă în interior, dar, din nou, să nu fie prea uscată.

2. Pasul

Se curăță morcovii și ardeii și se taie în tăiței subțiri. Se curăță ceapa și se taie mărunt. Se curăță și se zdrobește usturoiul.

3. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa și usturoiul până când se rumenesc. Apoi adăugați legumele și prăjiți-le încă 5 minute.

4. Pasul

Se amestecă carnea cu legumele și se adaugă sosul de soia și de stridii. Se amestecă și se lasă să fiarbă puțin pentru a combina toate aromele.

5. Pasul

Ca garnitură, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și serviți-l cu tăiței de pui.

6. Pasul

Înainte de servire, presărați vasul cu semințe de susan pentru un plus de aromă și un aspect plăcut.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou