Tarte sărate din aluat dospit
Cu siguranță cunoașteți coarda dulce. Dar dacă preferați ceva sărat, pregătiți acesta. Deși este vorba de un aluat dospit, prepararea nu este dificilă, trebuie doar să amestecați toate ingredientele. Și în plus, veți obține două cozi din rețetă, astfel încât puteți încerca imediat două umpluturi.
Ingrediente
Adesea
- 400 g făină simplă specială
- 200 g făină integrală
- 1 Articolul Sare
- 10 g drojdie uscată
- 75 ml ulei de rapiță
- 300 ml lapte călduț
Umplutura 1
- 120 g Cașcaval eidam ras pe razătoare
- 100 g Brânză de cremă
- 3 ro lapte
- 30 g Brânză Niva
- Condiment de usturoi
- oregano
Umplutura 2
- 120 g brânză rasă
- 100 g Caș cremă
- 200 g Conservă amestec mexican
- Sare
- Condimente
- Condiment de usturoi
- paprika afumată
Altele
- Ouă pe scurt
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecăm toate ingredientele pentru aluat împreună. Amestecăm în mixerul de bucătărie aproximativ 5 minute.
Acoperim aluatul pregatit cu un prosop și îl lăsăm să crească o oră.
Împărțim aluatul pregătit în două părți. Fiecare parte o întindem în formă de dreptunghi.
Amestecăm totul împreună pentru fiecare umplutură.
Pe jumătatea aluatului întins, întindem umplutura și o ridicăm. Ca un rulou. O tăiem pe lung și o împletim ca pe o coadă. Facem la fel și cu a doua parte a aluatului și a doua umplutură.
Împletimul cu umplutură de brânză îl vom roti în cerc și îl vom unge cu ou bătut.
Împletitura cu umplutură de legume o mutăm în formă de pâine episcopală acoperită cu hârtie de copt. De asemenea, o ungem cu ou.
Coacem la temperatura de 185 de grade. După 15 minute, am trecut la aer cald. Când aluatul de deasupra a devenit auriu, l-am acoperit cu folie de aluminiu și l-am copt în continuare. Timpul total de coacere a fost de aproximativ 40-45 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească complet.