PUBLICITATE
Tarte sărate din aluat dospit

Tarte sărate din aluat dospit

Cu siguranță cunoașteți coarda dulce. Dar dacă preferați ceva sărat, pregătiți acesta. Deși este vorba de un aluat dospit, prepararea nu este dificilă, trebuie doar să amestecați toate ingredientele. Și în plus, veți obține două cozi din rețetă, astfel încât puteți încerca imediat două umpluturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Adesea

  • 400 g făină simplă specială Adăugat la
  • 200 g făină integrală Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 10 g drojdie uscată Adăugat la
  • 75 ml ulei de rapiță Adăugat la
  • 300 ml lapte călduț Adăugat la

Umplutura 1

  • 120 g Cașcaval eidam ras pe razătoare Adăugat la
  • 100 g Brânză de cremă Adăugat la
  • 3 ro lapte Adăugat la
  • 30 g Brânză Niva Adăugat la
  • Condiment de usturoi Adăugat la
  • oregano Adăugat la

Umplutura 2

  • 120 g brânză rasă Adăugat la
  • 100 g Caș cremă Adăugat la
  • 200 g Conservă amestec mexican Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • Condimente Adăugat la
  • Condiment de usturoi Adăugat la
  • paprika afumată Adăugat la

Altele

  • Ouă pe scurt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat împreună. Amestecăm în mixerul de bucătărie aproximativ 5 minute.

2. Pasul

Acoperim aluatul pregatit cu un prosop și îl lăsăm să crească o oră.

3. Pasul

Împărțim aluatul pregătit în două părți. Fiecare parte o întindem în formă de dreptunghi.

4. Pasul

Amestecăm totul împreună pentru fiecare umplutură.

5. Pasul

Pe jumătatea aluatului întins, întindem umplutura și o ridicăm. Ca un rulou. O tăiem pe lung și o împletim ca pe o coadă. Facem la fel și cu a doua parte a aluatului și a doua umplutură.

6. Pasul

Împletimul cu umplutură de brânză îl vom roti în cerc și îl vom unge cu ou bătut.

7. Pasul

Împletitura cu umplutură de legume o mutăm în formă de pâine episcopală acoperită cu hârtie de copt. De asemenea, o ungem cu ou.

8. Pasul

Coacem la temperatura de 185 de grade. După 15 minute, am trecut la aer cald. Când aluatul de deasupra a devenit auriu, l-am acoperit cu folie de aluminiu și l-am copt în continuare. Timpul total de coacere a fost de aproximativ 40-45 de minute. După coacere, lăsăm să se răcească complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou