PUBLICITATE

Sursa :: choongmin63 from Getty Images Signature

Tiramisu neprăjit

Tiramisu rapid și gustos, fără coacere, cu mascarpone, biscuiți și căpșuni.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 400 g brânză mascarpone Adăugat la
  • 3 bucată gălbenușuri de ou Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 300 g E-mail Adăugat la
  • 200 ml Cafea tare Adăugat la
  • 2 ro Amaretto sau alt lichior de migdale Adăugat la
  • Pudră de cacao pentru presărare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se prepară o cafea tare și se lasă să se răcească.

2. Pasul

Se bat mascarpone, gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează. Multe rețete indică faptul că ar trebui să adăugați și albușurile de ou, dar experiența mea personală spune că crema este mai bună și mai stabilă fără ele.

3. Pasul

Se înmoaie biscuiții în cafeaua amestecată cu Amaretto și se tapetează fundul formei. Încercați să nu-i înmuiați decât câteva secunde, altfel se pot desface.

4. Pasul

Se întinde jumătate din crema de mascarpone pe biscuiți și se acoperă din nou cu restul biscuiților înmuiați în cafea.

5. Pasul

Ultimul strat este mascarpone.

6. Pasul

Se presară mascarpone cu cacao și se ornează cu căpșuni înainte de servire.

7. Pasul

Se lasă să se răcească la frigider cel puțin 3 ore.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou