PUBLICITATE
Tocăniță de dovlecel
Sugestie pentru un prânz sau o cină ușoară
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 1 ks The Onion
- 3 ks dovlecel mediu
- 1 ro ulei
- 3 ro făină integrală de spelta
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tăiem ceapa în cuburi. Spălăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoare.
2. Pasul
Punem ulei în oală, adăugăm ceapa în uleiul încins și o prăjim până devine translucidă.
3. Pasul
Apoi adăugăm dovlecelul răzuit, sărăm, condimentează, acoperim cu un capac și lăsăm la înăbușit (nu adăugăm apă). Amestecăm din când în când.
4. Pasul
După aproximativ 20 de minute, când dovlecelul este fiert, moale și a lăsat sucul, îngroșăm sosul cu un amestec de făină și apă (amestecăm puțină apă cu făină cernută) și lăsăm să fiarbă din nou.
5. Pasul
Servim gătit cu cartofi fierți și un ou fiert.