PUBLICITATE

Tocăniță de dovlecel

Sugestie pentru un prânz sau o cină ușoară

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 3 ks dovlecel mediu Adăugat la
  • 1 ro ulei Adăugat la
  • 3 ro făină integrală de spelta Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Tăiem ceapa în cuburi. Spălăm dovlecelul și îl dăm pe răzătoare.

2. Pasul

Punem ulei în oală, adăugăm ceapa în uleiul încins și o prăjim până devine translucidă.

3. Pasul

Apoi adăugăm dovlecelul răzuit, sărăm, condimentează, acoperim cu un capac și lăsăm la înăbușit (nu adăugăm apă). Amestecăm din când în când.

4. Pasul

După aproximativ 20 de minute, când dovlecelul este fiert, moale și a lăsat sucul, îngroșăm sosul cu un amestec de făină și apă (amestecăm puțină apă cu făină cernută) și lăsăm să fiarbă din nou.

5. Pasul

Servim gătit cu cartofi fierți și un ou fiert.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou