PUBLICITATE

Sursa :: Chaded2557 for iStockPhotos

Toffifee-Macaroane

Un deliciu dulce, ideal pentru sezonul festiv sau pur și simplu ca un tratament special. Combinația de Toffifee, nucă de cocos și ciocolată albă te va încânta!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Aluat de macarons

  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 4 Bucată albușuri de ou Adăugat la
  • 200 g nucă de cocos rasă Adăugat la
  • 1 Linguriță zahăr vanilat Adăugat la

Umplutura

  • 20 Bucată Toffifee Adăugat la

Acoperire

  • 200 g ciocolată albă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru a coace macaroanele Toffifee, încălziți cuptorul la 150 de grade și acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

Pentru aluatul de macarons, bateți albușul de ou până devine spumă, adăugați apoi zahărul și zahărul vanilat și continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide.

3. Pasul

Încorporați cu grijă fulgii de cocos în amestecul de albușuri.

4. Pasul

Formați cu o lingură micuțe macaroane pe tava pregătită pentru copt. Apăsați în fiecare macaron o mică adâncitură și puneți un Toffifee în ea.

5. Pasul

Coaceți macaroanele 15-20 de minute, până când devin ferme și aurii.

6. Pasul

Lăsați macaronele Toffifee să se răcească pe tava de copt.

7. Pasul

Topiți ciocolata albă într-un cuptor cu microunde sau peste o baie de apă și puneți-o într-un sac de duș.

8. Pasul

Acoperiți fiecare macaron cu ciocolată albă topită și lăsați-o să se întărească.

9. Pasul

Bucurați-vă de macarons cu Toffifee!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou