Sursa :: Chaded2557 for iStockPhotos
Toffifee-Macaroane
Un deliciu dulce, ideal pentru sezonul festiv sau pur și simplu ca un tratament special. Combinația de Toffifee, nucă de cocos și ciocolată albă te va încânta!
Ingrediente
Aluat de macarons
- 200 g zahăr
- 4 Bucată albușuri de ou
- 200 g nucă de cocos rasă
- 1 Linguriță zahăr vanilat
Umplutura
- 20 Bucată Toffifee
Acoperire
- 200 g ciocolată albă
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a coace macaroanele Toffifee, încălziți cuptorul la 150 de grade și acoperiți o tavă de copt cu hârtie de copt.
Pentru aluatul de macarons, bateți albușul de ou până devine spumă, adăugați apoi zahărul și zahărul vanilat și continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide.
Încorporați cu grijă fulgii de cocos în amestecul de albușuri.
Formați cu o lingură micuțe macaroane pe tava pregătită pentru copt. Apăsați în fiecare macaron o mică adâncitură și puneți un Toffifee în ea.
Coaceți macaroanele 15-20 de minute, până când devin ferme și aurii.
Lăsați macaronele Toffifee să se răcească pe tava de copt.
Topiți ciocolata albă într-un cuptor cu microunde sau peste o baie de apă și puneți-o într-un sac de duș.
Acoperiți fiecare macaron cu ciocolată albă topită și lăsați-o să se întărească.
Bucurați-vă de macarons cu Toffifee!