PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Tort cremos

Rețetă pentru un tort cremos delicios, stropit cu ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15

De obicei

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 1 ou Adăugat la

Cremă

  • 500 ml Lapte condensat Adăugat la
  • 3 ro zahăr Adăugat la
  • 250 g unt Adăugat la

Glazură de ciocolată

  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
  • 30 g ciocolată albă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți tava de copt.

2. Pasul

Amestecați făina, zahărul, untul și ouăle. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.

3. Pasul

Coaceți aluatul în cuptor aproximativ 20 de minute până se rumenește.

4. Pasul

Crem - lapte condensat și zahăr puneți într-o oală și aduceți la fierbere. Apoi adăugați untul și amestecați până devine neted.

5. Pasul

Ungeți aluatul finisat cu crem și lăsați-l să se răcească.

6. Pasul

Topiți ciocolata și untul într-un bain-marie. Apoi acoperiți prăjitura cu glazura de ciocolată.

7. Pasul

Lăsați prăjitura să stea cel puțin 2 ore înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou