PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4z5l45tXuIQL4eL4c-zt/9f290ea847566a23136e7a65cb0951.jpeg)
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Tort cremos
Rețetă pentru un tort cremos delicios, stropit cu ciocolată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
15
De obicei
- 200 g făină autogresată
- 100 g zahăr
- 100 g unt
- 1 ou
Cremă
- 500 ml Lapte condensat
- 3 ro zahăr
- 250 g unt
Glazură de ciocolată
- 200 g ciocolată neagră
- 50 g unt
- 30 g ciocolată albă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 °C și pregătiți tava de copt.
2. Pasul
Amestecați făina, zahărul, untul și ouăle. Întindeți aluatul și puneți-l în formă.
3. Pasul
Coaceți aluatul în cuptor aproximativ 20 de minute până se rumenește.
4. Pasul
Crem - lapte condensat și zahăr puneți într-o oală și aduceți la fierbere. Apoi adăugați untul și amestecați până devine neted.
5. Pasul
Ungeți aluatul finisat cu crem și lăsați-l să se răcească.
6. Pasul
Topiți ciocolata și untul într-un bain-marie. Apoi acoperiți prăjitura cu glazura de ciocolată.
7. Pasul
Lăsați prăjitura să stea cel puțin 2 ore înainte de servire.