PUBLICITATE

Sursa :: artlensfoto from Getty Images

Tort cu cana de cacao

O rețetă simplă și rapidă pentru un tort dulce cu cacao, de care vă puteți bucura oricând în timpul zilei.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 2 cană făină simplă specială Adăugat la
  • 1 cană cacao Adăugat la
  • 1 cană zahăr Adăugat la
  • 1 cană lapte Adăugat la
  • 12 cană ulei Adăugat la
  • 1 ambalare Pulbere de copt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă rotundă, pe care o ungeți cu ulei și o presărați cu făină.

2. Pasul

Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele uscate.

3. Pasul

Adăugați lapte și ulei și amestecați bine totul pentru a obține un aluat neted.

4. Pasul

Turnați frecvent în formă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.

5. Pasul

Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a-l tăia. Dacă doriți, puteți să-l presărați cu zahăr pudră sau cu glazură de ciocolată. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou