PUBLICITATE
Sursa :: artlensfoto from Getty Images
Tort cu cana de cacao
O rețetă simplă și rapidă pentru un tort dulce cu cacao, de care vă puteți bucura oricând în timpul zilei.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 2 cană făină simplă specială
- 1 cană cacao
- 1 cană zahăr
- 1 cană lapte
- 1⁄2 cană ulei
- 1 ambalare Pulbere de copt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o formă rotundă, pe care o ungeți cu ulei și o presărați cu făină.
2. Pasul
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele uscate.
3. Pasul
Adăugați lapte și ulei și amestecați bine totul pentru a obține un aluat neted.
4. Pasul
Turnați frecvent în formă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
5. Pasul
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a-l tăia. Dacă doriți, puteți să-l presărați cu zahăr pudră sau cu glazură de ciocolată. Poftă bună!