PUBLICITATE
Tort cu piersici
Simplu, delicios și rapid de pregătit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Ingrediente
- 180 g făină simplă specială
- 120 g zahăr cristal
- 100 g unt
- 2 ou
- Pinch vanilie adevărată
- 6 g Praf de copt cipriot
Pe varf
- 5 Piersică
- 30 g zahăr de cofetărie
- Pinch Scorțișoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
Amestecăm untul cu zahărul și vanilia. Adăugăm ouăle și făina amestecată cu praf de copt. Punem aluatul într-o formă, tapetată cu hârtie de copt. Fructele le tăiem felii și le suprapunem pe tărtiță (cu cât mai mult, cu atât tărtița va fi mai gustoasă, mai suculentă). Presărăm cu zahăr și coacem la temperatura de 180° aproximativ 50 de minute.