PUBLICITATE
Tort cu piersici

Tort cu piersici

Simplu, delicios și rapid de pregătit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Ingrediente

  • 180 g făină simplă specială Adăugat la
  • 120 g zahăr cristal Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • Pinch vanilie adevărată Adăugat la
  • 6 g Praf de copt cipriot Adăugat la

Pe varf

  • 5 Piersică Adăugat la
  • 30 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • Pinch Scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.

Amestecăm untul cu zahărul și vanilia. Adăugăm ouăle și făina amestecată cu praf de copt. Punem aluatul într-o formă, tapetată cu hârtie de copt. Fructele le tăiem felii și le suprapunem pe tărtiță (cu cât mai mult, cu atât tărtița va fi mai gustoasă, mai suculentă). Presărăm cu zahăr și coacem la temperatura de 180° aproximativ 50 de minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou