PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť

Tort de brânză cu albuș

Tortul de brânză cu albuș este un tort foarte apreciat la noi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 250 g făină simplă specială Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la

Umplutură

  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 2 ks gălbenușuri Adăugat la

Zăpadă

  • 2 ks Albume Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 180°C. Într-un bol mare, amestecați toate ingredientele pentru aluat. Lucrați amestecul în aluat și împingeți-l pe fundul și pe părțile forme de tort unsă.

2. Pasul

Pentru a pregăti umplutura, amestecați brânză, zahăr, zahăr vanilat și gălbenușuri până devine neted. Distribuiți uniform umplutura pe aluat.

3. Pasul

Bateți albușurile cu 2 linguri de zahăr până devin o spumă tare. Răspândiți spuma peste umplutură.

4. Pasul

Coaceți tarta în cuptorul preîncălzit la 180°C aproximativ 45 de minute, sau până când suprafața zăpezii este frumos aurie. Lăsați tarta să se răcească suficient înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou