PUBLICITATE

Tort de brânză cu smântână acră

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16

Instrumente

  • 1 cană făină simplă specială Adăugat la
  • 12 cană zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 12 Pachet praf de copt Adăugat la

Umplutură

  • 500 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 200 ml smântână acră Adăugat la
  • 150 ml lapte Adăugat la
  • 12 cană zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 vanilie zahăr Adăugat la
  • 1 Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • 150 g Fructe congelate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 180 C. Pregătim o formă rotundă de 24 cm, pe care o îmbrăcăm cu hârtie. (atât fundul, cât și pereții).

2. Pasul

Din ingredientele pentru aluat vom face un strat de pesmet. In fundul formei rasturnam 2/3 din pesmetul preparat.

3. Pasul

Amestecăm împreună brânză, smântână, lapte, fructe cu semințe aurii, zahăr pudră și vanilie într-un recipient. La final, incorporăm cu grijă fructele în umplutura pregătită.

4. Pasul

Umplem forma cu umplutura și o presărăm cu restul de firimituri (1/3).

5. Pasul

Punem la copt în cuptorul preîncălzit la aproximativ 40-45 C. Prăjitura ar trebui să aibă o culoare auriu deschis. După coacere, lăsăm să se răcească în formă. Este absolut cel mai bun a doua zi din frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou