PUBLICITATE
Sursa :: Nungning20 from Getty Images
Tort de căpșuni cu brânză
Rețetă pentru un delicios tort de căpșuni cu brânză, perfectă pentru cafea sau ceai.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Corp
- 200 g biscuiți cu unt
- 100 g unt
Umplutura
- 500 g mascarpone
- 200 g zahăr
- 1 ks zahăr vanilat
- 4 ks ouă
- 5 ks Căpșuni
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Corp: Zdrobiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Apoi, apăsați acest amestec pe fundul formei și puneți-l în frigider.
2. Pasul
Conținut: Mascarpone se bate cu zahăr, zahăr de vanilie, căpșuni și ouă. Apoi se toarnă acest amestec peste crusta.
3. Pasul
Coacere: Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade aproximativ 40 de minute.
4. Pasul
Lăsăm plăcinta de brânză cu căpșuni în frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.