PUBLICITATE

Sursa :: ires007 from Getty Images

Tort de ciocolată în formă de tort

Un tort de ciocolată cremos și ușor, copt într-o formă de tort. Acest tort este ideal pentru petreceri sau pur și simplu pentru a vă relaxa după o zi grea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Aluat

  • 125 g zahăr brun Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 3 ks ouă Adăugat la
  • 100 g făină autogresată Adăugat la

Glazură

  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 200 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • ciocolată albă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pregătiți și ungeți cu unt forma de tort. Încălziți cuptorul la 180 de grade.

2. Pasul

Într-o tigaie mică, topiți untul și zahărul, adăugați ciocolată și lăsați să se răcească.

3. Pasul

Adăugați ouă și făină la amestecul de ciocolată, amestecați și turnați în formă.

4. Pasul

Puneți tarta în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute.

5. Pasul

În timp ce prăjitura se coace, pregătiți glazura. Topiți ciocolata neagră, adăugați smântână și amestecați până devine netedă.

6. Pasul

Turnați glazura peste plăcintă și lăsați să se întărească. Apoi topiți ciocolata albă și turnați-o peste plăcintă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou