PUBLICITATE
Sursa :: ires007 from Getty Images
Tort de ciocolată în formă de tort
Un tort de ciocolată cremos și ușor, copt într-o formă de tort. Acest tort este ideal pentru petreceri sau pur și simplu pentru a vă relaxa după o zi grea.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Aluat
- 125 g zahăr brun
- 100 g unt
- 200 g ciocolată neagră
- 3 ks ouă
- 100 g făină autogresată
Glazură
- 200 g ciocolată neagră
- 200 ml smântână pentru frișcă
- ciocolată albă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pregătiți și ungeți cu unt forma de tort. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
2. Pasul
Într-o tigaie mică, topiți untul și zahărul, adăugați ciocolată și lăsați să se răcească.
3. Pasul
Adăugați ouă și făină la amestecul de ciocolată, amestecați și turnați în formă.
4. Pasul
Puneți tarta în cuptor și coaceți timp de 20-25 de minute.
5. Pasul
În timp ce prăjitura se coace, pregătiți glazura. Topiți ciocolata neagră, adăugați smântână și amestecați până devine netedă.
6. Pasul
Turnați glazura peste plăcintă și lăsați să se întărească. Apoi topiți ciocolata albă și turnați-o peste plăcintă.