PUBLICITATE
Tort de ciocolată Margot în cană

Tort de ciocolată Margot în cană

Un tort simplu, chiar și un începător poate să-l coacă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Des

  • 2 ou Adăugat la
  • 1 cană zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 cană făină semi-groasă Adăugat la
  • 1 praf de copt Adăugat la
  • 1 zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 Pahar de lapte Adăugat la
  • 250 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • 100 ml ulei Adăugat la
  • 100 g Ciocolată Margot Adăugat la
  • 3 ro nuci Adăugat la

Glazură de ciocolată

  • 100 g ciocolată pentru gătit Adăugat la
  • 80 g Aici Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Vom folosi un pahar de 200 ml. Amestecăm ouăle cu zahărul, adăugăm ulei, lapte, smântână și ciocolată rasă. La sfârșit, amestecăm în făină cu praf de copt.

2. Pasul

Se toarnă compoziția într-o tavă unsă și îmbrăcată în făină, apoi se pune în cuptorul preîncălzit pentru a se coace.

3. Pasul

Preparăm glazura. Ciocolată o spargem în bucăți mai mici și o lăsăm să se topească la bain-marie. Adaugăm grăsimea înmuiată și amestecăm până când devine o compoziție netedă.

4. Pasul

Tartă coaptă încă fierbinte se toarnă peste glazură și toată partea de sus se presează cu nuci tocate și se lasă să se răcească. Avem doar de tăiat și de făcut o cafea pentru asta. Poftă bună

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou