PUBLICITATE
Tort de ciocolată Margot în cană
Un tort simplu, chiar și un începător poate să-l coacă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Des
- 2 ou
- 1 cană zahăr de cofetărie
- 2 cană făină semi-groasă
- 1 praf de copt
- 1 zahăr vanilat
- 1 Pahar de lapte
- 250 ml Frișcă bătută
- 100 ml ulei
- 100 g Ciocolată Margot
- 3 ro nuci
Glazură de ciocolată
- 100 g ciocolată pentru gătit
- 80 g Aici
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Vom folosi un pahar de 200 ml. Amestecăm ouăle cu zahărul, adăugăm ulei, lapte, smântână și ciocolată rasă. La sfârșit, amestecăm în făină cu praf de copt.
2. Pasul
Se toarnă compoziția într-o tavă unsă și îmbrăcată în făină, apoi se pune în cuptorul preîncălzit pentru a se coace.
3. Pasul
Preparăm glazura. Ciocolată o spargem în bucăți mai mici și o lăsăm să se topească la bain-marie. Adaugăm grăsimea înmuiată și amestecăm până când devine o compoziție netedă.
4. Pasul
Tartă coaptă încă fierbinte se toarnă peste glazură și toată partea de sus se presează cu nuci tocate și se lasă să se răcească. Avem doar de tăiat și de făcut o cafea pentru asta. Poftă bună