PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/s71RZjE_AfPDuIbnQu0I/0263c5f10c37a0e77d7f9e2ab18a3f.png)
Tort de făină în cană
O rețetă simplă și rapidă pentru un tort crocant pe care îl veți adora. Îl puteți pregăti pentru o petrecere, o vizită sau pur și simplu pentru o cafea de după-amiază.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 1 cană făină simplă specială
- 1 cană zahăr
- 1 cană ulei
- 2 ks ouă
- 1 ambalare Pudră de copt
- ciocolată
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Preîncălzește cuptorul la 180°C și unge și tapetează tava cu făină.
2. Pasul
Într-un bol mare, amestecăm toate ingredientele pentru aluat și amestecăm bine.
3. Pasul
Coacem tortul cana 25 de minute. Il lasam să se răcească și îl acoperim cu ciocolată