PUBLICITATE
Sursa :: stormwatch153 from Getty Images
Tort de fructe cu budincă
Un tort delicios și răcoritor, ideal pentru zilele de vară. Fructele și budinca formează o combinație perfectă de dulceață și aciditate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Adesea
- 250 g făină simplă specială
- 125 g unt
- 100 g zahăr
- 1 ks ou
Conținut
- 500 g fructe
- 1 ambalare budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 ro zahăr
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Pregătiți o formă de tort, ungeti-o cu unt și presărați-o cu făină.
2. Pasul
Într-un castron, amestecați făina, untul, zahărul și oul. Întindeți aluatul și puneți-l într-o formă.
3. Pasul
Pentru umplutura, spalați și curățați fructele. Gătiți budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj cu zahăr și lapte. Distribuiți budinca pe aluat în formă. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.
4. Pasul
Lăsați tarta să se răcească și o decorați cu fructe înainte de a o servi.