Tort fără coacere cu caramel și ciocolată
Deserturile fără coacere sunt foarte simple și, de asemenea, vă vor satisface papilele gustative. Trebuie să încercați această combinație de caramel și biscuiți înmuiați și două arome de budincă, completat cu banane.
Ingrediente
Ingrediente
- 1 ambalare Biscuiți înmuiați în ciocolată cu lapte
- 1 ambalare Biscuiți înmuiați în ciocolată caldă
- 1 ambalare Biscuiți caramel club
- 2 ks banane
Partea de caramel
- 1 ambalare Pudincă de caramel
- 400 ml lapte
- 25 g Zahăr de trestie
- 100 g Unt de brânză de cremă
Partea de ciocolată
- 1 ambalare budincă de ciocolată
- 400 ml lapte
- 25 g Zahăr de trestie
- 100 g Unt de brânză cremă
Partea de sus
- 100 g brânză de vaci
- 60 g Pasta de curmale sau curmale uscate, înmuiate și mixate în prealabil
- 40 g Unt de arahide
- 40 g Ciocolată caldă topită
- 4 ro lapte
- Cacao pentru presărat
Ultimele broșuri
Procedura
Așezăm biscuiții înmuiați alternativ (fierbinți și cu lapte) în partea de jos a vasului de copt. Așezăm stratul de ciocolată în partea de sus.
Vom fierbe budinca de caramel în 400ml de lapte împreună cu zahărul. Apoi o vom amesteca cu untul de uns și o vom aplica pe biscuiții.
Punem banane taiate in felii peste budinca de caramel.
Pe banane vom pune biscuiți caramelizați.
Apoi vom pregăti partea de ciocolată exact ca pe cea de caramel. Vom găti budinca, pe care o vom amesteca cu untul pentru întins și o vom aplica pe biscuiți.
Împrăștiem biscuiți frânți din toate cele trei tipuri pe vârf.
Ultimul strat îl pregătim amestecând brânza, pasta de curmale, untul de arahide, ciocolata topită și laptele.
Distribuim crema pe deasupra tortului, presărăm cu cacao și lăsăm să se întărească în frigider. Partea de sus poate fi înlocuită cu glazură de ciocolată 😊
Il punem in frigider.