PUBLICITATE
Sursa :: homydesign from Getty Images
Tortă de căpșuni cu aluat de biscuiți
Tortă gustoasă de vară cu căpșuni, care este pregătită din aluat de biscuiți.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Des
- 200 g făină autogresată
- 150 g unt
- 50 g zahăr
- 1 ks ou mare
- 1 linguriță Pudră de copt cipriotă
Conținut
- 500 g căpșuni proaspete
- 200 g zahăr
- 1 ambalare Pudră de gelatină
- frișcă bătută
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Aluat: amestecați toate ingredientele și frământați aluatul. Turnați-l într-o formă de tort și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute.
2. Pasul
Conținut: Curățați căpșunile, tăiați-le în bucăți și lăsați-le să fiarbă împreună cu zahărul aproximativ 15 minute, până când zahărul se dizolvă și căpșunile își eliberează sucul. Apoi adăugați gelatina și lăsați-o să fiarbă încă 5 minute la temperatură scăzută.
3. Pasul
Ungiți corpul cu frișcă bătută și puneți căpșuni.
4. Pasul
Repetați de 2 ori și decorați tortul cu căpșuni.