PUBLICITATE

Sursa :: homydesign from Getty Images

Tortă de căpșuni cu aluat de biscuiți

Tortă gustoasă de vară cu căpșuni, care este pregătită din aluat de biscuiți.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Des

  • 200 g făină autogresată Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks ou mare Adăugat la
  • 1 linguriță Pudră de copt cipriotă Adăugat la

Conținut

  • 500 g căpșuni proaspete Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 ambalare Pudră de gelatină Adăugat la
  • frișcă bătută Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Aluat: amestecați toate ingredientele și frământați aluatul. Turnați-l într-o formă de tort și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 20 de minute.

2. Pasul

Conținut: Curățați căpșunile, tăiați-le în bucăți și lăsați-le să fiarbă împreună cu zahărul aproximativ 15 minute, până când zahărul se dizolvă și căpșunile își eliberează sucul. Apoi adăugați gelatina și lăsați-o să fiarbă încă 5 minute la temperatură scăzută.

3. Pasul

Ungiți corpul cu frișcă bătută și puneți căpșuni.

4. Pasul

Repetați de 2 ori și decorați tortul cu căpșuni.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou