PUBLICITATE
Tortă de frișcă cu biscuiți
O delicatesă rapidă de vară
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 800 ml smântână acră
- 1 ro zahăr de cofetărie
- 2 ro Granko
- 1 vanilie zahăr
- biscuiți pentru copii
- Căpșuni
- Rom
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Amestecăm smântâna acrișoară cu zahăr pulbere și vanilat. Împărțim compoziția în 2 părți. Una rămâne albă și în cealaltă adăugăm Granko. Pregătim o tavă, o acoperim cu o pungă de plastic și putem începe să stratificăm.
2. Pasul
Pe fund puneți un strat de cremă albă, deasupra așezați un strat de biscuiți (cu partea plată în sus), iar deasupra puneți un alt strat de cremă și fructe. Repetați și apoi continuați cu cremă aromată cu Granka și repetați alternarea straturilor.
3. Pasul
Punem în frigider pentru câteva ore, de preferință peste noapte. După ce torta a stat, o răsturnăm, îndepărtăm sacul și o decorăm.