PUBLICITATE

Tortă de frișcă cu biscuiți

O delicatesă rapidă de vară

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 800 ml smântână acră Adăugat la
  • 1 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 2 ro Granko Adăugat la
  • 1 vanilie zahăr Adăugat la
  • biscuiți pentru copii Adăugat la
  • Căpșuni Adăugat la
  • Rom Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Amestecăm smântâna acrișoară cu zahăr pulbere și vanilat. Împărțim compoziția în 2 părți. Una rămâne albă și în cealaltă adăugăm Granko. Pregătim o tavă, o acoperim cu o pungă de plastic și putem începe să stratificăm.

2. Pasul

Pe fund puneți un strat de cremă albă, deasupra așezați un strat de biscuiți (cu partea plată în sus), iar deasupra puneți un alt strat de cremă și fructe. Repetați și apoi continuați cu cremă aromată cu Granka și repetați alternarea straturilor.

3. Pasul

Punem în frigider pentru câteva ore, de preferință peste noapte. După ce torta a stat, o răsturnăm, îndepărtăm sacul și o decorăm.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou