Sursa :: JulyProkopiv from Getty Images
Tortă de morcovi cu cremă de brânză
Această tortă delicioasă este o alegere excelentă pentru diferite sărbători sau întâlniri de familie. Combinația actuală de morcovi și brânză va surprinde chiar și pe cei mai exigente gurmanzi.
Ingrediente
Des
- 200 g Nucă tocată fin
- 150 g Zahăr
- 180 g De făină albă
- 1 linguriță Praf de copt
- 200 g Morcov ras
- 4 ks ouă
- 1 linguriță Scorțișoară
- 50 ml Ulei
Cremă
- 500 g brânză
- 200 g Ulei
- 150 g zahăr pudră
- 1 ambalare Zahăr vanilat
Ultimele broșuri
Procedura
Text: Într-un bol, amestecăm nucile, zahărul, făina și praful de copt.
Adăugăm morcovul ras, ouăle, scorțișoara și uleiul. Amestecăm bine totul împreună.
Frecvent ne punem în forma de tort și coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 45 de minute.
Cremă: batem untul cu zahăr pudră și zahăr vanilat. Treptat, adăugăm brânză de vaci și amestecăm totul până devine neted.
Tortul gata și răcit îl ungem cu cremă și îl lăsăm la frigider să se odihnească cel puțin 2 ore.
Înainte de a servi tortul, îl putem decora după gust, de exemplu cu morcov ras sau nuci.