PUBLICITATE

Sursa :: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ

Tortul de Valentine's Day

Tortul de Valentine's Day cu budincă. Un desert preferat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Adesea

  • 5 ks ouă Adăugat la
  • 250 g făină semi-groasă Adăugat la
  • 250 g zahăr pudră Adăugat la
  • 1 ks Zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 ks praf de copt Adăugat la
  • 1 dcl ulei Adăugat la
  • 1 dcl Apa umedă Adăugat la
  • 134 a Pudra de budincă Adăugat la
  • 750 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr cristal Adăugat la

Crema

  • 500 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • 2 ro zahăr pudră Adăugat la
  • 400 g Crema acida Adăugat la
  • 2 ks Zahăr vanilat Adăugat la

Pentru presarat

  • ciocolată Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Ne pregătim budincul. Conform instrucțiunilor, vom găti budinca densă. O acoperim în spațiu pentru a nu avea crustă la suprafață.

2. Pasul

Începem cu pregătirea aluatului. Batem ouăle, adăugăm apa și zahărul, atât cel vanilat cât și cel pudră. Adăugăm făina, uleiul și praful de copt.

3. Pasul

Turnăm aluatul terminat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem budincă în aluat în diferite locuri cu o lingură. Ne străduim să acoperim cât mai multă placintă. Coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.

4. Pasul

Batem frisca cu zahar si vanilie. Adaugam smantana acida. Ungem cu acest amestec prajitura racita.

5. Pasul

O vom împodobi cu ciocolată rasă. Tarta de Valentine's cu budincă după care vă veți linge pe degete .

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou