Sursa :: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ
Tortul de Valentine's Day
Tortul de Valentine's Day cu budincă. Un desert preferat.
Ingrediente
Adesea
- 5 ks ouă
- 250 g făină semi-groasă
- 250 g zahăr pudră
- 1 ks Zahăr vanilat
- 1 ks praf de copt
- 1 dcl ulei
- 1 dcl Apa umedă
- 13⁄4 a Pudra de budincă
- 750 ml lapte
- 2 ro zahăr cristal
Crema
- 500 ml Frișcă bătută
- 2 ro zahăr pudră
- 400 g Crema acida
- 2 ks Zahăr vanilat
Pentru presarat
- ciocolată
Ultimele broșuri
Procedura
Ne pregătim budincul. Conform instrucțiunilor, vom găti budinca densă. O acoperim în spațiu pentru a nu avea crustă la suprafață.
Începem cu pregătirea aluatului. Batem ouăle, adăugăm apa și zahărul, atât cel vanilat cât și cel pudră. Adăugăm făina, uleiul și praful de copt.
Turnăm aluatul terminat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem budincă în aluat în diferite locuri cu o lingură. Ne străduim să acoperim cât mai multă placintă. Coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.
Batem frisca cu zahar si vanilie. Adaugam smantana acida. Ungem cu acest amestec prajitura racita.
O vom împodobi cu ciocolată rasă. Tarta de Valentine's cu budincă după care vă veți linge pe degete .