PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Sb_eiaYETEocOhqHIbb9/770a7d0fe3d41f565d0c221f4525c6.jpeg)
Turtă de dovlecel
Aveți o multitudine de dovlecei și nu știți ce să faceți pentru cină? Încercați acest tort sărat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g dovlecei
- 3 ou
- 100 g brânză tare
- 50 g brânză de vaci
- 60 g făină de spelta
- piper negru măcinat
- Usturoi uscat
- Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
Curmalele și brânza sunt rase grosier. Amestecăm toate ingredientele, le transferăm într-o formă (diametrul 22cm) tapetată cu hârtie de copt și coacem la o temperatură de 200 de grade timp de aproximativ 40-45 de minute.