PUBLICITATE

Sursa :: kirin_photo from Getty Images Signature

Turtă dulce din făină integrală

Turtă dulce tradițională de Crăciun făcută din făină integrală.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30
  • 300 g Făină integrală Adăugat la
  • 100 g Făină simplă Adăugat la
  • 1 lingură Praf de copt Adăugat la
  • 2 linguri miere Adăugat la
  • 150 g Zahăr Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 2 linguri Condimente pentru turtă dulce Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

În primul rând, amestecați toate ingredientele uscate într-un bol - adică făina, praful de copt, condimentele pentru turtă dulce și sarea.

2. Pasul

Puneți untul și zahărul într-un alt castron și bateți până când se omogenizează. Apoi se amestecă mierea și se adaugă oul.

3. Pasul

Apoi adăugați încet amestecul uscat în castronul cu ingredientele umede și amestecați până când se formează un aluat tare.

4. Pasul

Întoarceți aluatul pe o suprafață presărată cu făină și întindeți-l la o grosime de aproximativ 5 mm. Acest lucru este foarte important, o grosime mai mare nu ar face ca turta dulce să fie suficient de casantă.

5. Pasul

Apoi, trebuie doar să decupezi diferite forme cu ajutorul formelor și să le așezi pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

6. Pasul

Coaceți turta dulce în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 10-12 minute.

7. Pasul

După coacere, lăsați prăjiturile de turtă dulce să se răcească pe un grătar de sârmă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou