PUBLICITATE

Sursa :: Anna Subbotina from Canva

Umplutură de ciocolată cu mascarpone

Umplutura de ciocolată cu mascarpone este una dintre preferatele mele. Este incredibil de rapid și ușor de făcut, și totuși efectul final este absolut uimitor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 50 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 lingură extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începeți prin a mărunți niște ciocolată caldă în bucăți mici și puneți-o într-o baie de aburi. Este important să nu topiți ciocolata direct pe flacără, deoarece își poate pierde aroma. Când ciocolata este complet topită, puneți-o deoparte și lăsați-o să se răcească puțin.

2. Pasul

Între timp, puneți mascarpone, zahărul pudră și extractul de vanilie într-un bol și amestecați totul bine. Când ciocolata este suficient de rece (trebuie să fie călduță, dar nu fierbinte), adăugați-o la amestecul de mascarpone și amestecați până când toate ingredientele sunt combinate și formează o cremă omogenă.

3. Pasul

Această umplutură de ciocolată cu mascarpone este perfectă pentru a umple prăjituri și biscuiți sau ca o cremă de desert de sine stătătoare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou