PUBLICITATE
Sursa :: rattanakun from Canva
Umplutura de ciocolata pentru macarons
Aceasta este o rețetă pentru o umplutură bogată și fină de ciocolată, care va completa perfect gustul macarons-urilor dvs. făcute în casă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
30
- 200 g Ciocolată neagră cu un conținut ridicat de cacao
- 125 ml Creme
- 30 g unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Topiți ciocolata într-un bain-marie.
2. Pasul
Încălzește smântâna în cea de-a doua oală până aproape de punctul de fierbere.
3. Pasul
Adăugați unt la smântână fierbinte și amestecați bine.
4. Pasul
Amestecați ciocolata topită cu smântână și unt și lăsați totul să se amestece bine.
5. Pasul
Lăsați umplutura să se răcească, apoi împărțiți-o în macaroane.