Sursa :: Brent Hofacker for Adobe Stock
Umplutura pentru curcan fara carne
O umplutura delicioasa si savuroasa, perfecta pentru curcanul de Ziua Recunostintei sau servita ca garnitura.
Ingrediente
- 1 Bucată ceapă mare
- 2 Baruri țelină
- 100 g unt
- 400 g Cuburi de pâine
- 2 Lingură de ceai Condimente pentru pui
- 11⁄2 l bulion de pui
- 2 Bucată ouă
- 1 Lingură de ceai sare
- 1⁄2 Lingură de ceai piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru umplutura de curcan, tăiați mai întâi ceapa și țelina în cubulețe mici.
2. Într-o tigaie mare, topiți untul și căliți ceapa și țelina timp de aproximativ 10 minute, până când acestea devin moi.
3. Puneți cuburile de pâine într-un bol mare și amestecați-le cu amestecul de ceapă și țelină.
4. Adăugați condimente pentru păsări de curte, sare și piper și amestecați bine.
Într-un bol separat, bateți ouăle și apoi adăugați supa de pui.
6. Turnați amestecul de ouă şi supă peste cuburile de pâine și amestecați bine, până când cuburile de pâine au absorbit lichidul.
7. Transferați amestecul într-o formă de copt unsă și coaceți la 180°C timp de aproximativ 35-40 de minute, până când partea de sus devine crocantă.
8. Lăsați umplutura de curcan să se răcească puțin înainte de servire.