PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Unt de brânză cu usturoi

Unt de brânză cu usturoi din brânză topită, care este alegerea ideală pentru toate ocaziile.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g Brânză topită Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 100 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 1 ks ceapă mică Adăugat la
  • 1 linguriță Condimente Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Puneți tigaia pe aragaz.

2. Pasul

Pe tigaie puneți brânza topită, pe care ați tăiat-o în bucăți mai mici înainte.

3. Pasul

Adăugați ceapa tocată fin.

4. Pasul

Când brânza începe să se topească, adăugați usturoiul pisat, smântâna pentru frișcă și condimentele.

5. Pasul

Amestecați totul împreună și condimentați după cum preferați.

6. Pasul

În momentul în care totul este neted și amestecat uniform, luați crema de pe foc.

7. Pasul

Lăsați-o să se răcească și apoi puteți să o serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou