PUBLICITATE
Sursa :: bhofack2 from Getty Images
Unt de brânză cu usturoi
Unt de brânză cu usturoi din brânză topită, care este alegerea ideală pentru toate ocaziile.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Brânză topită
- 2 ks usturoi
- 100 ml smântână pentru frișcă
- 1 ks ceapă mică
- 1 linguriță Condimente
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Puneți tigaia pe aragaz.
2. Pasul
Pe tigaie puneți brânza topită, pe care ați tăiat-o în bucăți mai mici înainte.
3. Pasul
Adăugați ceapa tocată fin.
4. Pasul
Când brânza începe să se topească, adăugați usturoiul pisat, smântâna pentru frișcă și condimentele.
5. Pasul
Amestecați totul împreună și condimentați după cum preferați.
6. Pasul
În momentul în care totul este neted și amestecat uniform, luați crema de pe foc.
7. Pasul
Lăsați-o să se răcească și apoi puteți să o serviți.