PUBLICITATE

Unt de brânză Hermelín

Mic dejun fantastic

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Brânză de hermelin Adăugat la
  • 100 g Pășticărie cu brânză cremă Adăugat la
  • 50 g șuncă Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 3 ro maioneză Adăugat la
  • 1 ro Muștar francez Adăugat la
  • lingură The Onion Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Răzuim brânza de cheder grosier. Fierbem oul întărit, îl lăsăm să se răcească și îl răzuim de asemenea pe o răzătoare mare. Tăiem șunca în bucăți mai mici. Tăiem ceapa foarte fin (am pus doar o treime dintr-o ceapă mai mică).

2. Pasul

Adăugăm crema de brânză sau cream cheese, muștarul și maioneza. La final, condimentăm cu sare și piper negru și amestecăm bine totul. Putem presăra cu mărar proaspăt și pur și simplu ne bucurăm.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou