PUBLICITATE
Unt de brânză Hermelín
Mic dejun fantastic
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Brânză de hermelin
- 100 g Pășticărie cu brânză cremă
- 50 g șuncă
- 1 ks ou
- 3 ro maioneză
- 1 ro Muștar francez
- lingură The Onion
- Sare
- piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Răzuim brânza de cheder grosier. Fierbem oul întărit, îl lăsăm să se răcească și îl răzuim de asemenea pe o răzătoare mare. Tăiem șunca în bucăți mai mici. Tăiem ceapa foarte fin (am pus doar o treime dintr-o ceapă mai mică).
2. Pasul
Adăugăm crema de brânză sau cream cheese, muștarul și maioneza. La final, condimentăm cu sare și piper negru și amestecăm bine totul. Putem presăra cu mărar proaspăt și pur și simplu ne bucurăm.