PUBLICITATE
Sursa :: phbcz from Getty Images
Unt de jumări
O pastă tradițională cu jumări, ouă și castravete murat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Jumări
- 100 g unt
- 1 bucată The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 ks ouă
- 1 Pinch sare și piper
- Castravete acru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Tăiem slănina în bucati mici și tocăm ceapa mărunt.
2. Pasul
Pe tigaie topim untul, adăugăm ceapa și ciolanul și prăjim până se aurizează.
3. Pasul
Adăugăm usturoiul tăiat la slănină și ceapa și prăjim pentru o vreme.
4. Pasul
Fierbem ouale tare, le curățăm și le dăm pe răzătoare.
5. Pasul
Adăugăm în vas cârnați cu ceapă, ouă rase, castravete murat tăiat, sare și piper și amestecăm.
6. Pasul
Lăsăm crema să se răcească cel puțin o oră în frigider și apoi o servim pe pâine.