Varza acră înăbușită pentru carne la cuptor
Varza acră înăbușită este un complement delicios pentru diferite tipuri de carne, mai ales când este coaptă.
Ingrediente
- 1 ks varză murată
- 2 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 2 Articolul Ardei dulce
- 1 ks frunză de dafin
- 3 ks Condiment nou
- 1 Articolul sare
- 2 ro ulei
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi clătiți varza acră sub apă curgătoare și tăiați-o în bucăți mai mici.
Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt. Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți ceapa până când devine aurie.
Adăugați usturoiul și prăjiți-l pentru un moment. Apoi adăugați la ele ardei, frunză de dafin și condimente noi. Prăjiți pentru o vreme, astfel încât aromele să se amestece.
Apoi adăugați varza tocată, amestecați și lăsați să fiarbă sub capac până când varza devine moale. În timpul gătitului, adăugați sare la gust.
Varza acră gătită este gata. Gustați, eventual mai adăugați sare. Serviți-o cu carne prăjită și un garnitură la alegere. Poftă bună!