PUBLICITATE

Varza acră înăbușită pentru carne la cuptor

Varza acră înăbușită este un complement delicios pentru diferite tipuri de carne, mai ales când este coaptă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 ks varză murată Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 Articolul Ardei dulce Adăugat la
  • 1 ks frunză de dafin Adăugat la
  • 3 ks Condiment nou Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi clătiți varza acră sub apă curgătoare și tăiați-o în bucăți mai mici.

2. Pasul

Curățați ceapa și usturoiul și tocați-le mărunt. Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți ceapa până când devine aurie.

3. Pasul

Adăugați usturoiul și prăjiți-l pentru un moment. Apoi adăugați la ele ardei, frunză de dafin și condimente noi. Prăjiți pentru o vreme, astfel încât aromele să se amestece.

4. Pasul

Apoi adăugați varza tocată, amestecați și lăsați să fiarbă sub capac până când varza devine moale. În timpul gătitului, adăugați sare la gust.

5. Pasul

Varza acră gătită este gata. Gustați, eventual mai adăugați sare. Serviți-o cu carne prăjită și un garnitură la alegere. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou