Sursa :: Jess Lessard Photography by Getty Images
Varză de Bruxelles la cuptor
Această rețetă delicioasă de varză de Bruxelles este ușor de pregătit și perfectă pentru o cină sănătoasă, de toamnă. Varza de Bruxelles este condimentată cu ulei de măsline, sare și piper și coaptă la cuptor până devine crocantă și aurie.
Ingrediente
- 1 kilogramă Conopidă de Bruxelles
- 3 Lingură de masă ulei de măsline
- 1 Lingură de ceai sare
- 1 Lingură de ceai Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru a pregăti varza de Bruxelles în cuptor, preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius. Așezați o tavă de copt cu hârtie de copt.
2. Curățați varza de Bruxelles, îndepărtați frunzele exterioare și tăiați-le pe jumătate. Puneți pe tava de copt pregătită.
3. Stropiți varza de Bruxelles cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Amestecați bine pentru a condimenta uniform varza de Bruxelles.
4. Coaceți conopida roșie timp de 20-25 de minute în cuptor, până când devine crocantă și aurie. Amestecați o dată, pentru a vă asigura că se prăjește uniform.
5. Îndepărtați varza de Bruxelles prăjită din cuptor și serviți-o ca garnitură la masa festivă.