PUBLICITATE

Sursa :: Jess Lessard Photography by Getty Images

Varză de Bruxelles la cuptor

Această rețetă delicioasă de varză de Bruxelles este ușor de pregătit și perfectă pentru o cină sănătoasă, de toamnă. Varza de Bruxelles este condimentată cu ulei de măsline, sare și piper și coaptă la cuptor până devine crocantă și aurie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kilogramă Conopidă de Bruxelles Adăugat la
  • 3 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai sare Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

1. Pentru a pregăti varza de Bruxelles în cuptor, preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius. Așezați o tavă de copt cu hârtie de copt.

2. Pasul

2. Curățați varza de Bruxelles, îndepărtați frunzele exterioare și tăiați-le pe jumătate. Puneți pe tava de copt pregătită.

3. Pasul

3. Stropiți varza de Bruxelles cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Amestecați bine pentru a condimenta uniform varza de Bruxelles.

4. Pasul

4. Coaceți conopida roșie timp de 20-25 de minute în cuptor, până când devine crocantă și aurie. Amestecați o dată, pentru a vă asigura că se prăjește uniform.

5. Pasul

5. Îndepărtați varza de Bruxelles prăjită din cuptor și serviți-o ca garnitură la masa festivă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou