PUBLICITATE

Sursa :: evgenyb from Getty Images

Vellutata de anghinare

O vellutata de anghinare sănătoasă și gustoasă, perfectă ca aperitiv sau fel de mâncare ușor pentru cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 anghinare Adăugat la
  • 1 ceapă albă Adăugat la
  • 1 Cartof mediu Adăugat la
  • 1 litru supă de legume Adăugat la
  • 50 grame unt Adăugat la
  • 50 grame Parmigiano reggiano răzuit Adăugat la
  • 1 sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățați anghinarele și lăsați-le în apă cu lămâie pentru a preveni înănegrirea lor.

2. Pasul

Între timp, tocați ceapa și căliți-o într-o oală cu unt.

3. Pasul

Adăugați anghinare și cartofi cub, lăsați să se rumenească câteva minute, apoi acoperiți cu supă de legume.

4. Pasul

Gătiți la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute sau până când anghinarea și cartofii sunt moi.

5. Pasul

Scoateți de pe foc și amestecați cu un mixer de imersiune până obțineți o cremă netedă.

6. Pasul

Adăugați parmezanul ras, amestecați bine și ajustați de sare și piper.

7. Pasul

Serviti supa cremoasă de anghinare caldă, cu un strop de ulei de măsline extra virgin și o presărare de parmezan.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou