PUBLICITATE
Sursa :: oproko from Canva
Vinete la grătar
Vinetele la grătar sunt suculente și gustoase, fiind o opțiune vegetariană perfectă. Această rețetă simplă și rapidă aduce combinația perfectă de dulceața vinetelor și gustul afumat al grătarului.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks vinete
- 2 Articolul ulei de măsline
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
În primul pas, ne pregătim vinetele spălându-le. Apoi, tăiem vinetele în felii groase.
2. Pasul
Într-un ibric mic amestecăm uleiul de măsline, sarea și piperul negru.
3. Pasul
Ungem vinetele cu amestec de ulei de măsline cu ajutorul unei pensule.
4. Pasul
Gătim vinetele pe ambele părți la foc mediu până când dobândesc o culoare maro auriu și devin suculente.
5. Pasul
Vinetele gătite la grătar sunt cel mai bine servite imediat după grătare. Poftă bună!