PUBLICITATE

Sursa :: oproko from Canva

Vinete la grătar

Vinetele la grătar sunt suculente și gustoase, fiind o opțiune vegetariană perfectă. Această rețetă simplă și rapidă aduce combinația perfectă de dulceața vinetelor și gustul afumat al grătarului.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks vinete Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

În primul pas, ne pregătim vinetele spălându-le. Apoi, tăiem vinetele în felii groase.

2. Pasul

Într-un ibric mic amestecăm uleiul de măsline, sarea și piperul negru.

3. Pasul

Ungem vinetele cu amestec de ulei de măsline cu ajutorul unei pensule.

4. Pasul

Gătim vinetele pe ambele părți la foc mediu până când dobândesc o culoare maro auriu și devin suculente.

5. Pasul

Vinetele gătite la grătar sunt cel mai bine servite imediat după grătare. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou