PUBLICITATE
Vitel cu porumb
Ca garnitură am folosit tarhon.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 100 g De vită
- praz
- 1 Lingura Porumb
- 1⁄2 lingură semolă
- piper negru măcinat
- chimen zdrobit
- tocat mărunt Ierburi oregano
- Pătrunjel verde
- Cimbru
- ulei de măsline
- 30 g Tăiței
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pregătiți tărâțele sau orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puteți alege și cartofi fierți sau chiar paste făinoase.
2. Pasul
Prajim ceapa în ulei. Adăugăm carnea tăiată în bucăți mai mici.
3. Pasul
Odihnă-ne un moment, condimentează-ne și stropește-ne cu apă.
4. Pasul
Adăugăm apa până când carnea este moale.
5. Pasul
Adăugăm porumbul (am folosit din conservă și l-am clătit de mai multe ori).
6. Pasul
Amestecăm și adăugăm griș pentru îngroșare, amestecăm și lăsăm să fiarbă.
7. Pasul
După gust condimentăm și oprim.
8. Pasul
Poftă bună!