PUBLICITATE

Vitel cu porumb

Ca garnitură am folosit tarhon.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 100 g De vită Adăugat la
  • praz Adăugat la
  • 1 Lingura Porumb Adăugat la
  • 12 lingură semolă Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • chimen zdrobit Adăugat la
  • tocat mărunt Ierburi oregano Adăugat la
  • Pătrunjel verde Adăugat la
  • Cimbru Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 30 g Tăiței Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pregătiți tărâțele sau orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puteți alege și cartofi fierți sau chiar paste făinoase.

2. Pasul

Prajim ceapa în ulei. Adăugăm carnea tăiată în bucăți mai mici.

3. Pasul

Odihnă-ne un moment, condimentează-ne și stropește-ne cu apă.

4. Pasul

Adăugăm apa până când carnea este moale.

5. Pasul

Adăugăm porumbul (am folosit din conservă și l-am clătit de mai multe ori).

6. Pasul

Amestecăm și adăugăm griș pentru îngroșare, amestecăm și lăsăm să fiarbă.

7. Pasul

După gust condimentăm și oprim.

8. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou