Sursa :: Koval Nadiya from Getty Images
Zmeură fără brânză fără coacere
Rețetă pentru un cheesecake delicios de zmeură cu mascarpone, pe care îl puteți prepara fără coacere.
Ingrediente
Pentru stratul de jos:
- 200 g Biscuit digestiv
- 100 g Unt
Pentru stratul superior:
- 500 g mascarpone
- 200 ml Frișcă
- 4 ks gălbenușuri
- 200 g Zahăr
- 250 g Zmeură
- 2 linguri Suc de lămâie
- 2 linguri Gelatină
Ultimele broșuri
Procedura
Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie până obțineți un praf fin, apoi amestecați-i cu untul topit. Apoi presați amestecul pe fundul unei forme, de preferat una cu fund detașabil.
Se înmoaie gelatina în apă rece. Se bat mascarpone, frișca, gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează.
Se mixează zmeura, se adaugă gelatina și sucul de lămâie. Rezervați zmeura rămasă pentru garnitură. Nu vă temeți de lămâie, adaugă o aromă proaspătă și plăcută.
Se întinde amestecul de zmeură pe baza de biscuiți și amestecul de mascarpone deasupra.
Puneți cheesecake-ul în frigider pentru cel puțin 4 ore pentru a se întări.
Se ornează cu zmeură înainte de servire.