PUBLICITATE

Sursa :: Koval Nadiya from Getty Images

Zmeură fără brânză fără coacere

Rețetă pentru un cheesecake delicios de zmeură cu mascarpone, pe care îl puteți prepara fără coacere.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Pentru stratul de jos:

  • 200 g Biscuit digestiv Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la

Pentru stratul superior:

  • 500 g mascarpone Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
  • 4 ks gălbenușuri Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 250 g Zmeură Adăugat la
  • 2 linguri Suc de lămâie Adăugat la
  • 2 linguri Gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie până obțineți un praf fin, apoi amestecați-i cu untul topit. Apoi presați amestecul pe fundul unei forme, de preferat una cu fund detașabil.

2. Pasul

Se înmoaie gelatina în apă rece. Se bat mascarpone, frișca, gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează.

3. Pasul

Se mixează zmeura, se adaugă gelatina și sucul de lămâie. Rezervați zmeura rămasă pentru garnitură. Nu vă temeți de lămâie, adaugă o aromă proaspătă și plăcută.

4. Pasul

Se întinde amestecul de zmeură pe baza de biscuiți și amestecul de mascarpone deasupra.

5. Pasul

Puneți cheesecake-ul în frigider pentru cel puțin 4 ore pentru a se întări.

6. Pasul

Se ornează cu zmeură înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou