Piept de curcan

Piept de curcan - rețete rapide și ușoare

6 rețete

Descoperă câteva rețete delicioase din categoria Piept de curcan. Ce zici să încerci astăzi una dintre aceste 6 rețete? Timpul de preparare este de 50 - 150 minute, în funcție de nivelul de dificultate al rețetei. Aceste rețete, cum ar fi Friptură de curcan de Crăciun, Piept de curcan copt la cuptor, Carne de curcan la cuptor, umplută, Piept de curcan prăjit, sunt printre cele mai populare. Aruncați-le o privire - s-ar putea să le găsiți și voi apetisante!

Carne de curcan la cuptor, umplută

Această rețetă de carne de curcan umplută este o alegere excelentă pentru o cină cu prietenii. Principalele ingrediente sunt carnea de curcan de calitate, brânză și roșii.

Piept de curcan copt la cuptor

Această rețetă de piept de curcan copt la cuptor este un fel principal clasic de sărbătoare, condimentat cu rozmarin, salvie și cimbru pentru cel mai suculent și aromat rezultat. Este fără gluten și servește 6 persoane.

Piept de curcan învăluit

Pieptul de curcan învăluit este un clasic al bucătăriei maghiare, preparat cu o umplutură tăiată mărunt și îmbogățită cu condimente. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru cinele de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

Friptură de curcan de Crăciun

Această rețetă pentru un curcan prăjit delicios și suculent a devenit una dintre preferatele mele pentru sărbătorile de Crăciun. Am făcut-o de mai multe ori și nu a eșuat niciodată în a impresiona. Friptura iese perfect fragedă și suculentă, iar combinația de condimente îi conferă o aromă minunat de festivă.

Piept de curcan prăjit

Pieptul de curcan este una dintre mâncărurile mele preferate! Am făcut prima dată această rețetă de Crăciun și de atunci a devenit una dintre mărcile mele de casă. Carnea este suculentă, fragedă și aromată, iar adaosul de ierburi îi conferă o aromă unică. Cel mai important lucru, însă, este timpul de coacere potrivit - nu prea scurt, ca să nu fie crudă carnea, dar nici prea lung, pentru a nu se usca.

Tocană cremoasă de curcan cu ciuperci

Tocănița cremoasă de curcan cu ciuperci este un fel de mâncare pe care îmi place să o pregătesc mereu, mai ales când îmi invit prietenii la o cină confortabilă. Pieptul fraged de curcan se potrivește perfect cu sosul cremos și ciupercile și oferă o experiență incredibilă de gust. Pâinea proaspătă, orezul sau pastele se potrivesc bine cu feliile cremoase de curcan.
PUBLICITATE