PUBLICITATE

Sursa :: vladimir-mironov from Canva

Carne de curcan la cuptor, umplută

Această rețetă de carne de curcan umplută este o alegere excelentă pentru o cină cu prietenii. Principalele ingrediente sunt carnea de curcan de calitate, brânză și roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 4 ks Piept de curcan Adăugat la
  • bacon Adăugat la

Umplutura

  • 200 g brânză Adăugat la
  • 2 ks roșii Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C și tăiați pieptul de curcan în felii.

2. Pasul

Pregătiți umplutura așa că radeți brânza, tăiați roșiile și ceapa mărunt.

3. Pasul

Fiecare felie de carne o umplem cu umplutura și o rulăm într-un rulou.

4. Pasul

Învelim rulourile într-o felie de bacon și le legăm cu ață.

5. Pasul

Carnița de curcan se coace la cuptor aproximativ 30 de minute. În funcție de necesitate, o udam cu apă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou