PUBLICITATE
Sursa :: vladimir-mironov from Canva
Carne de curcan la cuptor, umplută
Această rețetă de carne de curcan umplută este o alegere excelentă pentru o cină cu prietenii. Principalele ingrediente sunt carnea de curcan de calitate, brânză și roșii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 4 ks Piept de curcan
- bacon
Umplutura
- 200 g brânză
- 2 ks roșii
- 1 ks The Onion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C și tăiați pieptul de curcan în felii.
2. Pasul
Pregătiți umplutura așa că radeți brânza, tăiați roșiile și ceapa mărunt.
3. Pasul
Fiecare felie de carne o umplem cu umplutura și o rulăm într-un rulou.
4. Pasul
Învelim rulourile într-o felie de bacon și le legăm cu ață.
5. Pasul
Carnița de curcan se coace la cuptor aproximativ 30 de minute. În funcție de necesitate, o udam cu apă.