PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: andreas160578

Piept de curcan învăluit

Pieptul de curcan învăluit este un clasic al bucătăriei maghiare, preparat cu o umplutură tăiată mărunt și îmbogățită cu condimente. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru cinele de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Piept de curcan

  • 1 db Piept de curcan întreg Adăugat la
  • 1 tk sare Adăugat la
  • 2 gerezd usturoi Adăugat la
  • 2 tk rozmarin uscat Adăugat la

Umplutură

  • 100 g ciuperci Adăugat la
  • 1 db ceapă Adăugat la
  • 150 g slănină afumată Adăugat la
  • 2 tk Ardei Adăugat la
  • 1 tk sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Pregătire: Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Spălați pieptul de curcan, apoi ștergeți-l și sărați-l. Frecați usturoiul și rozmarinul în carne.

2. Pasul

Prepararea umpluturii: Tăiem ceapa și ciupercile. Tăiem baconul în cuburi și îl prăjim într-o tigaie. Adăugăm ceapa și ciupercile și condimentăm cu sare și piper.

3. Pasul

Punem pulpa de curcan pe umplutura, o înfășurăm și o fixăm cu un vârf de friptură. O punem într-o tavă, turnăm puțin ulei peste ea și o coacem aprox. 90 de minute, până când carnea se rumenește.

4. Pasul

Servire: Tăiați pieptul de curcan rulat și serviți-l cu salată de legume proaspete. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou