PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/60eJnuWGct1wblGNVq2Y/bd1832aa8ea21035e7325a22024592.jpeg)
Sursa :: harashchenkoalexandra from Canva
Aluat de cacao cu pișcoturi
Acest aluat de cacao cu pișcoturi este ideal pentru diferite tipuri de torturi și prăjituri.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 6 bucată Ouă mari
- 180 g Zahăr
- 150 g făină albă
- 30 g Cacao în pudră
- 5 ro Ulei
- suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Despărțiți ouăle în gălbenuși și albuși. Bateți gălbenușurile cu jumătate din zahăr până se luminează.
2. Pasul
Bateți albușurile cu sucul de lămâie până se înțăresc, adăugați treptat restul de zahăr și bateți până se formează vârfuri dure.
3. Pasul
În amestecul de gălbenușuri, adăugați făina cernută amestecată cu cacao și ulei.
4. Pasul
În cele din urmă, amestecaţi uşor zăpada din albuşuri.
5. Pasul
Îmbrăcați forma de tort cu hârtie de copt, turnați aluatul în ea, care se coace în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 45 de minute.