Sursa :: Mallivan from Getty Images
Aluat de nuci pentru tort
Acest aluat este ideal pentru toți cei care iubesc gustul de nuci. Este ușor de preparat și se potrivește perfect pentru coptul torturilor și prăjiturilor.
Ingrediente
- 200 g Mănuși
- 150 g Nucă
- 100 g Ușor
- 100 g Zahăr
- 1 bucată ou mare
- 1 linguriță Praf de copt
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 180 de grade și pregătiți forma pentru tort.
Într-un castron, amestecați făina cu nucile măcinate și praf de copt.
Într-un alt castron, bateți untul cu zahărul până se formează spumă. Adăugați oul și continuați să bateți.
Adăugați treptat mixul uscat în bolul cu unt și amestecați până când se formează un aluat uniform.
Puneti aluatul in forma pregatita si coaceti in cuptor aproximativ 45 de minute, sau pana cand devine frumos auriu.
După ce l-ați scos din cuptor, lăsați aluatul de nucă să se răcească complet înainte de a începe să-l umpleți.