PUBLICITATE
Sursa :: from_my_point_of_view from Getty Images
Aluat fraged umplut cu carne tocata
Aluatul fraged umplut cu carne tocata este o alegere excelenta pentru pranzul sau cina in familie. Aceasta reteta este simpla si rapida de preparat.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Aluat de foietaj
- 500 g produse de patiserie pufoasă
Umplutură
- 500 g carne tocată
- 1 ks The Onion
- 2 ks căței de usturoi
- 1 Articolul Ardei pulbere
- 1 Articolul piper negru măcinat
- 1 Articolul sare
- 1 ks ou
- Susam
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață plană.
2. Pasul
Prajiti ceapa in tigaie pana devine aurie, apoi adaugati cateii de usturoi.
3. Pasul
Adăugați carnea tocată și prăjiți până când este complet gătită. Adăugați boia de ardei, piper negru măcinat și sare. Amestecați și gătiți pentru câteva minute în plus.
4. Pasul
Tăiați-o des și umpleți-o cu amestec.
5. Pasul
Ungi-l cu ou și presară susan pe el.
6. Pasul
Coaceți în cuptor aproximativ 25-30 de minute, sau până când aluatul devine auriu. Lăsați-l să se răcească puțin înainte de servire.