PUBLICITATE

Sursa :: from_my_point_of_view from Getty Images

Aluat fraged umplut cu carne tocata

Aluatul fraged umplut cu carne tocata este o alegere excelenta pentru pranzul sau cina in familie. Aceasta reteta este simpla si rapida de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Aluat de foietaj

  • 500 g produse de patiserie pufoasă Adăugat la

Umplutură

  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul Ardei pulbere Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • Susam Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață plană.

2. Pasul

Prajiti ceapa in tigaie pana devine aurie, apoi adaugati cateii de usturoi.

3. Pasul

Adăugați carnea tocată și prăjiți până când este complet gătită. Adăugați boia de ardei, piper negru măcinat și sare. Amestecați și gătiți pentru câteva minute în plus.

4. Pasul

Tăiați-o des și umpleți-o cu amestec.

5. Pasul

Ungi-l cu ou și presară susan pe el.

6. Pasul

Coaceți în cuptor aproximativ 25-30 de minute, sau până când aluatul devine auriu. Lăsați-l să se răcească puțin înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou