PUBLICITATE

Aluat italian original pentru pizza

Aceasta este o rețetă tradițională pentru aluatul italian de pizza, care este frumos și crocant.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 2 lingurițe Sare Adăugat la
  • 1 linguriță zahăr Adăugat la
  • 7 g Drojdie instant Adăugat la
  • 325 ml apă Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Amestecă toate ingredientele uscate.

2. Pasul

Adăugați apă și ulei de măsline și amestecați.

3. Pasul

Framantați aluatul până devine neted și elastic.

4. Pasul

Lasati aluatul sa stea in camera calda, acoperit cu un prosop, pentru o ora.

5. Pasul

După o oră, aluatul ar trebui să-și dubleze volumul. Împărțiți-l în 4 părți.

6. Pasul

Coșul este pregătit pentru utilizare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou