PUBLICITATE
Aluat italian original pentru pizza
Aceasta este o rețetă tradițională pentru aluatul italian de pizza, care este frumos și crocant.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g făină simplă specială
- 2 lingurițe Sare
- 1 linguriță zahăr
- 7 g Drojdie instant
- 325 ml apă
- 2 linguri ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
80 min.
1. Pasul
Amestecă toate ingredientele uscate.
2. Pasul
Adăugați apă și ulei de măsline și amestecați.
3. Pasul
Framantați aluatul până devine neted și elastic.
4. Pasul
Lasati aluatul sa stea in camera calda, acoperit cu un prosop, pentru o ora.
5. Pasul
După o oră, aluatul ar trebui să-și dubleze volumul. Împărțiți-l în 4 părți.
6. Pasul
Coșul este pregătit pentru utilizare.