Sursa :: Bartosz Luczak from Getty Images
Amestec de unt pentru tort
O rețetă pentru o cremă de unt delicioasă, potrivită pentru coacerea prăjiturilor sau a deserturilor.
Ingrediente
- 200 g Unt
- 100 g Creme
- 100 g zahăr pudră
- Esență de vanilie sau aromă de prăjituri
Ultimele broșuri
Procedura
Apoi puneți într-un castron untul, zahărul pudră și o cantitate mică de cremă (de exemplu, 50 g) sau lapte.
Se amestecă totul bine cu un mixer la cea mai mare viteză.
Urmând instrucțiunile, este important să nu adăugați prea multă smântână/lapte deodată, deoarece acest lucru poate îngreuna amestecul de unt. Adăugați restul de smântână/lapte treptat, amestecând tot timpul.
Puteți adăuga aromă de tort sau esență de vanilie în orice moment al aromatizării. Acest lucru are rolul de a adăuga o aromă unică amestecului de unt.
Puteți folosi amestecul finit pentru umplutură și pentru a tapeta întreaga prăjitură. Poftă bună!