PUBLICITATE
Sursa :: FB: Z PIEKARNIKA - przepisy na: zapiekanki, pizze, kurczaka, chleb itp.
Aripi pe orez
Aripile pe orez sunt o delicioasă combinație de arome asiatice. Aripile sunt suculente și aromate, iar orezul le conferă delicatețe și evidențiază gustul lor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Aripioare:
- 800 g Aripi de pui
- sare
- piper
- ardei iute
- Usturoi uscat
În plus:
- 200 g Orez
- 700 ml Supă de pasăre
- 4 linguri ketchup
- Pahar de legume
- 1⁄2 lingurițe Zahăr
- Ierburi provensale
- ardei iute
- sare
- piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Aripile spălați, presărați cu sare, piper, paprika și usturoi.
2. Pasul
Puneți în frigider timp de 30 de minute.
3. Pasul
Intr-un castron, amestecați bulionul, ketchupul, zahărul și piperul.
4. Pasul
Amestecați orezul crud cu legumele.
5. Pasul
Ungi fundul cuptorului și adaugă orezul.
6. Pasul
Așezați aripioarele deasupra orezului și turnați-le cu bulion de ketchup.
7. Pasul
Coace cinci aripi la o temperatură de 180°C timp de aproximativ 60 de minute, fără acoperire.