PUBLICITATE

Sursa :: FB: Z PIEKARNIKA - przepisy na: zapiekanki, pizze, kurczaka, chleb itp.

Aripi pe orez

Aripile pe orez sunt o delicioasă combinație de arome asiatice. Aripile sunt suculente și aromate, iar orezul le conferă delicatețe și evidențiază gustul lor.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Aripioare:

  • 800 g Aripi de pui Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper Adăugat la
  • ardei iute Adăugat la
  • Usturoi uscat Adăugat la

În plus:

  • 200 g Orez Adăugat la
  • 700 ml Supă de pasăre Adăugat la
  • 4 linguri ketchup Adăugat la
  • Pahar de legume Adăugat la
  • 12 lingurițe Zahăr Adăugat la
  • Ierburi provensale Adăugat la
  • ardei iute Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Aripile spălați, presărați cu sare, piper, paprika și usturoi.

2. Pasul

Puneți în frigider timp de 30 de minute.

3. Pasul

Intr-un castron, amestecați bulionul, ketchupul, zahărul și piperul.

4. Pasul

Amestecați orezul crud cu legumele.

5. Pasul

Ungi fundul cuptorului și adaugă orezul.

6. Pasul

Așezați aripioarele deasupra orezului și turnați-le cu bulion de ketchup.

7. Pasul

Coace cinci aripi la o temperatură de 180°C timp de aproximativ 60 de minute, fără acoperire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou